Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το νέο ελληνικό 2D point-and-click adventure Watch Over Christmas (video)

*
Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Dionous Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της 2D point-and-click adventure με τίτλο Watch Over Christmas. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για PC μέσω του Steam στις 21 Δεκεμβρίου 2021 και αφηγείται μια ιστορία που λαμβάνει χώρα τη νύχτα πριν τα Χριστούγεννα. Ο Άγιος Βασίλης πέφτει θύμα απαγωγής και οι γιορτές βρίσκονται… στον αέρα. Ο 12χρονος Σίσκο καλείται να σώσει την κατάσταση και ένας νυχτερινός επισκέπτης τον ενημερώνει τελευταία στιγμή για την κατάσταση. Λύνοντας πολυάριθμους γρίφους, ο νεαρός θα προσπαθήσει να σώσει τον Άγιο Βασίλη και την εορταστική περίοδο γενικότερα. Βρείτε το παιχνίδι στο Steam με ένα click εδώ. Δείτε περισσότερα στο trailer του, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*